Startside

Om Bemlo

Vi er Bemlo - dit værktøj til at navigere i bemandingsbranchen

Du har måske allerede hørt om eller endda haft personlige erfaringer med nogle af de dårlige spillere på markedet i bemandingsbranchen. Det er en jungle derude, og vi har besluttet at gøre noget ved det - Sig hej til Bemlo! Værktøjet, der øger gennemsigtigheden for kvalificerede sygeplejersker og læger, der søger vikararbejde og midlertidigt arbejde i Danmark. På Bemlo kan du dele dine anmeldelser af de forskellige bemandingsvirksomheder. Vi indsamler derefter disse anmeldelser og bruger dem til at benchmarke og rangere de bedste vikar- og bemandingsbureauer i Danmark.

Tænk lidt over det. Én enkelt oplevelse eller udtalelse siger måske ikke så meget, men hvis du lægger dem alle sammen, kan du få en bedre fornemmelse af, hvordan det er at arbejde for en bemandingsvirksomhed. Sammen skaber vi en uundværlig samling af stemmer og fælles erfaringer, som du kan bruge som en professionel guide til den perfekte stilling til dig.

Hjælp os med at gøre Bemlo bedre.

Skriv en anmeldelse

Del en anmeldelse på Bemlo ved at finde en bemandingsvirksomhed på Bemlos liste over vikarbureauer og skrive en anmeldelse, og bed derefter en ven om at gøre det samme. Jo flere anmeldelser der er, jo lettere bliver det for andre sygeplejersker og læger at finde de vikarbureauer, der overholder de professionelle standarder, og undgå dem, der ikke gør det.

Tænk ikke for meget over, hvad du skal skrive! Nogle gange er de bedste anmeldelser dem, der afspejler, hvordan du har det lige nu, og hvad der fik dig til at føle sådan. Uanset om det er en god oplevelse eller en mindre god oplevelse. Generelt opfordrer vi dog anmeldere til kun at skrive anmeldelser om en virksomhed, hvor du faktisk har arbejdet.

Tips og tricks

Hvad er dit bedste tip, når du arbejder som vikar? Send dine forslag og råd til info@bemlo.dk. Vi deler regelmæssigt de bedste tips på bemlo.dk.

Kom med forslag til forbedringer.

Vi deler allerede nogle generelle oplysninger om hvert enkelt bemandingsbureau, som vi har indsamlet fra deres hjemmesider. Vi har dog brug for dit input for at få mere at vide om hvilke oplysninger du leder efter på vores side. Desuden undersøger vi, hvilke andre oplysninger eller værktøjer der kan være nyttige i forbindelse med at søge job og arbejde som vikar. Send os en mail på info@bemlo.dk. Vi står altid til rådighed og vil gerne høre hvordan du mener, at vi kan gøre dit arbejdsliv bedre.

Er du på udkig efter et job som vikar?

Vi ønsker at hjælpe dig. Du kan starte med at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret om de seneste opdateringer på vores hjemmeside.

I de kommende uger vil vi indsamle erfaringer fra sygeplejersker og læger, der søger job eller arbejder som vikarer. Vores mål er at dele disse erfaringer med dig, så vi kan anbefale den bedste bemandingsvirksomhed, uanset om det er i København eller Aarhus. 

Mangler vi noget?

Skriv til os på info@bemlo.dk eller skriv en kommentar nedenfor.

Rangering af vikarbureauer
Udvikler? Ansøg nu.

© 2024 Bemlo