Til virksomhedslisten

Dedicare

dedicare-dk

/5

Resumé
anmeldelser
0
Find job

Om Dedicare

Teksten er hentet fra webstedet for Dedicare

Dedicare er nordens største leverandør af sundhedsfaglige ydelser

Balance i livet

Som konsulent hos Dedicare får du større frihed til at vælge hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde. En balance mellem arbejdstid og fritid betyder, at du får mere tid til andre ting: Familie, interesser og personlig udvikling. Vi mener, at dette fører til bedre og større arbejdsglæde.

Nye karrieremuligheder

En karriere på hospitaler, i primærsektoren eller i psykiatrien bør kunne tilbyde de samme muligheder for variation og udvikling som i andre fag. Med kunder over hele Norden, kan vi tilbyde dig som konsulent, muligheder på nye og spændende steder med nye udfordringer, hvor du har mulighed for at udvikle dine evner og vokse i dit arbejde.

Tryghed og sikkerhed

Med os behøver du ikke vælge mellem tryghed og sikkerhed. Vi er overbeviste om at en karriere inden for hospitalsverdenen, primærsektoren, psykiatrien eller andet med sundhedsfaglig relevans kan tilbyde begge dele. Hvis du er udenfor Danmark for at arbejde for Dedicare, vil der være kompensation for indkvartering og rejser. Vi har altid mange spændende stillinger at tilbyde dig, der ønsker at blive konsulent, og du kan trygt stole på, at vi finder det rette job, når du ønsker det.

Fælles ansvar for pleje

Ved at tilbyde flere udviklingsmuligheder, bidrager vi til at færre søger karriere- og kompetenceudvikling andetsteds. Dette fører samtidig til flere og mere kompetente sygeplejersker og læger. Ved at hjælpe sundhedssektoren og virksomheder inden for det sundhedsfaglige område med at opfylde deres ressource- og kompetencekrav, bidrager vi til at alle kan få en optimale pleje både på hospitalerne og i primærsektoren.

Hvor mange konsulenter arbejder hos Dedicare?

+

Vi har desværre ikke disse oplysninger.
Læs mere

Rangering af vikarbureauer
Udvikler? Ansøg nu.

© 2024 Bemlo