Til virksomhedslisten

MS Vikarservice

ms-vikarservice

/5

Resumé
anmeldelser
0
Find job

Om MS Vikarservice

Teksten er hentet fra webstedet for MS Vikarservice

MS Vikarservice er et vikarbureau, som primært leverer vikarydelser til sygehusvæsenet, psykiatrien og private hjemmeopgaver, og vi har specialiseret os i at levere kompetente sygeplejerske- og SSA-vikarer.

MS Vikarservice blev oprettet i 2007 af sygeplejerske Majbritt Sørensen, og hun har drevet virksomheden siden. Virksomheden blev oprettet på baggrund af et ønske om at kunne levere sygeplejevikarer med et højt fagligt niveau til sundhedssektoren. I MS Vikarservice er faglighed en kerneværdi, hvorfor Majbritt gennem årene har prioriteret at vedligeholde sin egen faglige viden og generelle kontakt til sygeplejefaget ved løbende selv at arbejde som vikar.

Vi tror på, at tryghed og tillid er altafgørende for det gode arbejdsforhold - både i forhold til vores vikarer og vores samarbejdspartnere. Derfor sætter vi en ære i at lave det perfekte match mellem vikar og opgave. Det tillidsfulde arbejdsforhold betyder derfor også, at vi hellere vil takke nej til en vikaropgave, hvis vi ikke mener, at vi kan løse den i henhold til vores egne høje standarder.

Hvor mange konsulenter arbejder hos MS Vikarservice?

+

Vi har desværre ikke disse oplysninger.
Læs mere

Rangering af vikarbureauer
Udvikler? Ansøg nu.

© 2024 Bemlo